Αναζήτηση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση: Πάροδος Σπηλαίου Πανός
19007, Μαραθώνας, Αττική
Τηλέφωνο: +30 22940 69080
Φαξ: +30 22940 69082
Κινητό: +30 6944223696
E-mail:

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Καθημερινά 8-14, Απογεύματα και Σαβ/κα κατόπιν ραντεβού.
Ωράριο Επικοινωνίας: Καθημερινα 8-20

Δείτε μας στο χάρτη
Αρχική ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΞΥΛΟΥ
Print

ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΞΥΛΟΥ

altΟι απομιμήσεις ξύλου είναι κατασκευασμένες από πολυουρεθάνη και υπάγεται στα διογκούμενα θερμοπλαστικά.

Η εταιρεία Polydec είναι η μοναδική βιοτεχνία στον Ελλαδικό χώρο που παράγει και προμηθεύει με επιτυχία ένα μεγάλο όγκο πολυουρεθανικών διακοσμητικών προϊόντων, σε μεγάλη γκάμα και σε διάφορους χρωματισμούς, με στόχο την αισθητική ικανοποίηση των πελατών μας.

Με έναν από τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές πρώτων υλών, την Bayer, με τις υψηλότερες προδιαγραφές και με τις υπερμοντέρνες εγκαταστάσεις μας, φροντίζουμε να διατηρούμε την ποιότητα τόσο στο σχήμα και στις διαστάσεις, όσο και στην πυκνότητα και φινίρισμα των προϊόντων μας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Στη διάθεση των πελατών μας βρίσκονται ανά πάσα στιγμή (σύντομα αναρτημένα και στο διαδίκτυο) πιστοποιητικά σχετικά με την υγεία, την οικολογία και την πυρασφάλεια των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει έτοιμα προϊόντα που αφορούν κυρίως τη διακόσμηση και κατηγοριοποιούνται σε δοκάριατάβλες,επενδύσεις και λοιπά διακοσμητικά, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να παράγει διάφορες κατασκευές κατά παραγγελία.

Η πυκνότητα της πρώτης ύλης σε ελεύθερη διόγκωση φτάνει τα 140 κιλά ανά κυβικό μέτρο και με τη συμπύκνωση του υλικού στο καλούπι μπορεί να υπερβεί και τα 160 κιλά ανά κυβικό μέτρο.

Η πολυουρεθάνη βρίσκεται στη καθημερινότητά μας σε διάφορα προϊόντα όπως: τα σφουγγαράκια γενικής χρήσης στη κουζίνα μας, η επένδυση του ταμπλό του αυτοκινήτου, και άλλα πολλά.